Hjem / Haven / 3 ideer til hvordan du får din have til at skinne

3 ideer til hvordan du får din have til at skinne

Er det efterhånden et godt stykke tid siden, at du har kigget på, hvordan det står til i haven? Efter en lang vinter, hvor man ikke rigtig bruger haven og derfor heller ikke får kigget på alle de små detaljer, vil man, når sommeren er på vej, få sig lidt af et chok, fordi haven sikkert ikke ser ud, som du forlod den.

Så er det faktisk bare med at trække i arbejdstøjet og arbejdshandskerne, så du kan få din have til at skinne på ingen tid og blive mere brugbar end nogensinde før. Her får du 3 gode ideer.

En hyggelig bålplads

Hvis du gerne vil gøre haven til et hyggeligt sted, hvor det rent faktisk er muligt at samle familie og venner i alle aldre, så er det eksempelvis en mulighed at lave en lille bålplads i et hjørne i haven.

Mad over bål er en rigtig hyggelig aktivitet, som de fleste også er meget begejstrede for, og derfor kan det måske også være et rigtig godt valg til din have. Det fylder ikke specielt meget, men det kan faktisk samle rigtig mange mennesker og blive omdrejningspunkt for nogle meget hyggelige aftener i godt selskab. Og det er ikke engang svært at lave sit eget bålsted.

Et smukt blomsterbed

Hvis du godt kan lide, at der også er et flot æstetisk udtryk i din have, så kan du jo eventuelt tænke lidt over, om du skal have lavet et fint blomsterbed, som eventuelt strækker over et langt stykke af haven, så det virkelig er noget, man kommer til at lægge mærke til.

Hos Blomsterverden.dk kan kigge på et bredt udvalg af blomster, så du kan finde alle dem, du godt kunne tænke dig at se vokse i dit fine blomsterbed. Det giver et super flot udtryk, og det viser i hvert fald, at du er en person, som går op i din have og gør noget for at få dette udtryk.

Hyggelig indretning på terrassen

Et sidste tip til at få din have til at skinne er ved at bruge lidt ekstra tid på terrassen. Når det gode vejr endelig melder sin ankomst, så er terrassen højst sandsynligt et sted, hvor man kommer til at opholde sig meget – hvad enten det er til en god bog, morgenkaffen eller havefester er det dejligt med en hyggelig og rummelig terrasse.

Så hvis du ikke er helt tilfreds med, hvordan den ser ud lige nu, kan det være, at du skal se, om du kan finde nogle nye terrassemøbler, eller om det egentlig bare træning til en rigtig god omgang rengøring.

Læs også

Mangler du sjove aktiviteter ude i din have? Kig med her

Når du har en stor have, er det oplagt at finde på nogle sjove aktiviteter. …