Hjem / Bolig / 10 flotte loftlamper til dit hjem
Loftlamper til hjemmet - Inspiration

10 flotte loftlamper til dit hjem

Et hvert hjem har brug for en god belysning, hvad enten det er til stuen, køkkenet, værelset eller et andet af huset vigtige rum, så er lyset alt afgørende for en god atmosfære, stemning og ikke mindst dit psykiske velvære.

Jeg har i dag fundet 10 flotte og inspirerende designer loftlamper, der helt sikkert vil skabe en fed atmosfære i dit hjem!

Soho 57 Suspension

Soho 57 suspension loftlampe

Soho 57 Suspension er en justerbar lampe der forener det  lidt ældre med det moderne. Designet og håndværket er i en klasse for sig selv, og derfor kan Soho loftlamperne også købes så de tåler udendørs brug.

En super flot og elegant loftlampe som kan fås i farverne Grå, Sort og Hvid.

Discoco – Marset Barcelona

Discoco Loftlampe

Discoco er en våvet og moderne loftlampe designet af ingen ringere end Christophe Mathieu. Lampen består af hele 35 lakerede glas stykker, hvilket giver en utrolig hyggelig atmosfære når lyset fra pæren spejler sig rundt og bliver reflekteret.

Discoco loftlamper fås i hele 11 forskellige farver, så du kan vælge den der matcher dit hjem 100%.

Zettel’z A6

Zettels A6 loftlampe

Loftlampen Zettle’z er en af de absolut mest berømte designer lamper lige for tiden. Det er designeren Ingo Maurers der har lavet sin egen fortolkning af “opslagstavler”.

Med til lampen følger der 40 trykte japanske papirer, direkte til at hænge på lampen. Der medfølger selvfølgelig også 40 blanke japanske papirer, så du selv kan være kreativ og forme lampen så den matcher dine ønsker.

En perfekt lampe til at have hængende over spisebordet, hvor du kan have søde billeder eller inspirerende citater hængende. Én alternativ og dog så fantastisk loftlampe, der virkelig giver dig uanede muligheder for at skabe din egen stil!

FLOS 2097/30 – Gino Sarfatti

2097/30 loftlampe

Gino Sarfatti designede denne alternative betragtning af den klassiske lysekrone helt tilbage i 1958. Med de mange arme og lyspærer er denne lampe utrolig spænde som loftlamper, der vil passe rigtig godt over de fleste spiseborde. Grundet størrelsen egner den sig dog bedst til rum med højt til loftet.

Swirl pendel – Le klint

Swirl pendel loftlampe

Swirl pendel er et helt nyt og friskt design fra Le Klint, der er verdenskendt for at lave utrolig flotte designer lamper. Swirl er lavet med buede lameller, hvilket giver et fantastisk flot lysspil i lampen. Le Klints håndværk har altid været i top og denne loftslampe afspejler intet mindre end samme perfektion. Afslutningen i bunden af lampen er så flot og elegant, at denne lampe egner sig rigtig godt som en loftlampe, der kan hænge meget højt i rummet.

Swirl loftlamper findes i tre forskellige modeller og i farverne Hvid og Kobber.

Concert p – Jørn Utzon

Concert P loftlamper

Jørn Utzon har designet denne flotte lampe, med de karakteristiske former, som du måske kan genkende fra hans design af Operahuset i Sydney? Concert P som denne flotte loftlampe er kaldt, er designet så den giver maksimalt lys uden at blænde.  Med de flotte og buede skærme, bliver lyset sendt ud på en utrolig flot måde til hele rummet.

En fantastisk designet loftlampe der vil gøre det afsindig godt i de fleste hjem!

Hope D66/18

Hope D66/18 loftlampe

Hope D66/18 er lavet af det italienske lampefirma Luceplan, der er kendt for at lave exceptionel flotte og anderledes lamper. Hope D66 er et perfekt eksempel på dette. Til Hope D66/18 har Luceplan nemlig brugt de specielle fresnellinser der er kendt fra fyrtårne og teaterprojektører. Med det specielle glas skulle lyset fremstå helt magisk og dermed skabe en helt fantastisk atmosfære.

Mercury Halo Sospensione

Mercury Halo Sospensione loftlampe

Mercury Halo Sospensione er en unik og fantastisk loftlampe i en klasse for sig selv. Metal dråberne der hænger under lampen skulle reflektere lyset tilbage til basen, så lampen får et fantastisk lysspil der afspejler sig på væggene, gulvet… ja hele vejen rundt i lokalet.

En fantastisk lampe som du ikke finder mange lignende af!

Giukó 1 SO

Giukó 1 SO loftlampe

Giukó 1 SO er en super flot, stilren og elegant pendel lampe lavet i buet træ med en mundblæst glaskuppel til lyset. Denne lampe kan købes med to forskellige typer af træ, enten i en lys farve eller en mørk og eksotisk farve.

Ray S – Rodolfo Dordoni

Ray S loftlamper

Ray S loftlamperne får lov at afslutte denne artikel. Disse loftlamper er mine yndlingslamper. De er designet af Rodolfo Dordoni og er som skabt til et kreativt miljø. Jeg finder personligt lamperne utrolig inspirerende og flotte.

Ray S lamperne kan købes i Sort, Hvid eller som Glas dog til en lidt højere pris.

 

Hvis der ikke var nogle af disse lamper du kunne lide, så kan jeg anbefale dig at tage et kig på følgende designs, som jeg også er rigtig vilde med.

Læs også

Varmepumpe til sommerhus: Dette skal du have fokus på

Hvis du har i sinde at købe en varmepumpe til dit sommerhus, er der flere …