Hjem / Forbrugertests / Årets største kaffemaskine test
Kaffemaskine test

Årets største kaffemaskine test

Vi danskere er blandt de mest kaffedrikkende folkefærd i verden, men vi er ligeledes alt for gode til at drikke en dårlig og billig omgang kaffe. Når vi nu alligevel drikker så meget kaffe, hvorfor så ikke gør det til en lækker smagsoplevelse hver gang? Her på redaktionen bliver der drukket MEGET kaffe. Derfor har vi valgt at teste forskellige kaffemaskiner for at finde, den ultimative kaffemaskine! Derfor vil jeg nu byde dig velkommen til vores kaffemaskine test 2016!

Vi har været så heldige at få tilsendt otte forskellige kaffemaskiner i prisklassen 500-2500 kr. Vi har testet hver af dem og givet dem en score fra 1,0-10. Du kan vælge at læse hele artiklen, eller springe til et produkt ved hjælp af indholdsfortegnelsen herunder.

Moccamaster KBGT 741 Termo (Testens vinder!)

moccamaster-kbgt-741-termo kaffemaskine test vinder 2015

Testens store vinder blev Moccamaster KBGT 741 Termo og selvom vi sidder 9 personer her på kontoret, så var vi alle 100% enige om vinderen.

En hurtig søgning på Google viser da også, at vi langt fra er de eneste der syntes at denne kaffemaskine er den absolut bedste. Moccamaster KBGT 741 Termo har vundet en lang række af andre kaffemaskine test rundt om i hele Europa.

Denne kaffemaskine havde ikke noget problem ved, at opnå den rette brygge temperatur. Den fik det maksimale ud af kaffen, og det gik hurtigt med at brygge en kande kaffe. Og den dejlige aroma der kom ud af maskinen mens den bryggede på livet løs… Mmmh…

Du går ikke galt i byen med denne kaffemaskine!

Kan købes billigst ved Wupti.com

Wilfa WSP-1B kaffemaskine

Wilfa WSP-1B

Ligesom vores vinder, spredte der sig hurtigt en skøn aroma af friskbrygget kaffe. Det gik hurtigt, kaffemaskinen larmede ikke særlig meget og kaffen smagte, vigtigst af alt, super godt! Den manglede desværre bare et eller andet i forhold til Moccamasteren som vi har kåret som den bedste kaffemaskine, men til denne maskine har et super fint og morderne design. Wilfa WSP-1B laver virkelig en fantastisk kop kaffe, da den koster det samme som en Moccamaster KBG741 AO, er det lidt op til den enkelte hvilke kvalifikationer man går efter, samt hvilket design man bedst kan lide.

Denne maskin er bestemt et godt valg og særligt hvis man godt kan lide at ens køkkenmaskiner har et simpelt og moderne design.

Kan købes billigst ved De3bedste.dk

Philips HD7762 kaffemaskine

Philips-hd776100-grind-and-brewer kaffemaskien

Philips HD7762 kaffemaskine var en spændende kaffemaskine at have med at gøre. Hvor vi i de andre skulle bruge kaffepulver, kunne vi i denne kaffemaskine bruger hele kaffebønner, da den selv “grinder” dem til pulver. Det betyder også, at pulveret er noget mere friskt, end det du tager ud af kaffeposen.

Denne lækre funktion er et klart plus, men ligeledes er der også ulemper ved det. Det larmer nemlig noget mere at have en kaffekværn på kontoret kontra en normal kaffemaskine. Faktisk så meget, at det blev lidt forstyrrende for os. Derfor får Philips HD7762 kaffemaskine ikke top karakterer, på trods af en ellers udsøgt kop kaffe.

Kan købes billigst ved Wupti.com

Moccamaster KBG741 AO kaffemaskine

moccamaster-kb741-ao kaffemaskine

Moccamaster KBG741 AO var ligesom de andre testede maskiner, en fornøjelse at have med at gøre. På få minutter kunne du fornemme den dejlige duft af kaffe og der gik ikke lang tid, før kaffen var drikkeklar. Selve kaffen var meget god, ikke helt på niveau med de tre ovenfor, men alligevel utrolig god sammenlignet med så meget andet kontorsprøjt.

Desværre for Moccamaster KBG741 AO kaffemaskinen, så er den også en af testens dyreste og i og med, at den ikke leverer den bedste kop kaffe, mister den nogle point. En dyr kaffemaskine skal også leverer den bedste kaffe, men det skete desværre ikke. Derfor ender den med en score på “kun” 8/10 point, hvilket stadig er et meget godt resultat.

Kan købes billigst ved Wupti.com

Siemens TC86503 kaffemaskine

Siemens-tc86503 kaffemaskine

Siemens TC86503 er en af de billigere modeller vi har testet. Den har en vejl. udsalgspris på ca. 749 kr, hvilket ligger midt i den prisklasse vi testede. På trods af, at den koster ca. det halve af Moccamaster KBG741 AO som har fået samme score, så lavede den altså en mindst lige så god kop kaffe. Der larmer desværre lidt mere end Moccamaster KBG741 AO, men dens lave pris trækker den op, så de står lige.

Alt i alt en fornuftig og god kaffemaskine.

Kan købes billigst ved KitchenOne.dk

Melitta Aroma Excellent kaffemaskine

melitta-excellent-grande-3 kaffemaskine

Melitta Aroma Excellent kaffemaskinen lever op til sit navn. Sikke en vidunderlig duft der breder sig i lokalet mens den står og brygger. Desværre for Melitta kaffemaskinen, så bliver aromaen også efterfulgt af en smule støj. Det kan gå derhjemme, når du laver en enkelt kande i ny og næ men på et kontor, hvor den kører hver time, så bliver det for irriterende. Det er ellers synd, for kaffen er rigtig god. Ikke i “overklasse kvalitet” som vores vinder, men den smager rigtig godt.

Kan købes billigst ved Wupti.com

Bosch Styline TKA8013 kaffemaskine

bosch-tka8013-kaffemaskine

Bosch Styline TKA8013 var en af de to billigste kaffemaskiner vi har fået tilsendt. Med en pris på 499 kr kan man ikke forvente alverden af en kaffemaskine og vores forventninger var da heller ikke lige så høje, som ved nogle af de andre kaffemaskiner. Kaffen smagte ok, ikke ekstraordinær, men almindelig godt.

Den larmer desværre også rigtig meget og samlet betyder det også, at den må slå sig tilfreds med en karakter på 6/10

Kan købes billigst ved KitchenOne.dk

Note – Artiklen er skrevet ud fra en personlig synsvinkel og delvis baseret på offentligt tilgængelige brugeranmeldelser af produkterne. Altomhusoghave.dk tager intet ansvar ved fejlkøb i forbindelse med denne artikel. Vi tager ligeledes ikke ansvar for evt. fejl eller misforståelser i forbindelse med artiklen.

Læs også

Sådan udvælger du det bedste køleskab

Der er nogle ting i ens hjem, som man har mindre brug for end meget …